Bent u 65 jaar of ouder? In de daluren reist u voordelig met de bus in Noord-Holland, Almere, Gelderland, en Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee.

Het Dal Vrij 65+ abonnement is speciaal bedoeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. Maar voor dit abonnement heeft u wel een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

 

Waar te gebruiken en waar geldig?

U kunt met het Dal Vrij 65+ abonnement reizen met de Connexxion bussen in Noord-Holland, Almere, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en met alle bussen van Breng.

Woont u in de regio Arnhem-Nijmegen?

Dan kunt u het Dal Vrij 65+ abonnement kopen voor € 100,- . Dat speciale tarief geldt uitsluitend als u het abonnement koopt bij het Breng-loket in Arnhem of Nijmegen!

Wanneer te gebruiken?

U kunt met het Dal Vrij 65+ abonnement reizen in de daluren: op maandag tot en met vrijdag kunt u na 9 uur de hele dag reizen. In het weekend is het abonnement de hele dag (ook voor 9 uur ) geldig.
Reist u op werkdagen wel een keer voor 9 uur, dan reist u op saldo. Zorg er daarom voor dat uw saldo nooit negatief is, anders werkt het abonnement niet. Dit is ook nodig wanneer u altijd na 9 uur reist.


Bestellen: hoe werkt het?

U kunt het Dal Vrij 65+ abonnement hier meteen online bestellen. U krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer u het abonnement bij een oplaadpunt bij u in de buurt op uw OV-chipkaart kunt zetten. Dat gaat heel gemakkelijk en daarna kunt u meteen gaan reizen. Vergeet dan niet om altijd in en uit te checken!